Szex Videó
Szex Videó

A Szex-Videó.com oldalon található információk, linkek képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ELMÚLTAM 18 ÉVES] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

  1. Elmúltál 18 éves
  2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
  3. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
  4. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségre látogatod.
  5. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit.
Nem múltam el 18 éves
Ez a weboldal és a médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett - férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!
Jogi nyilatkozat

A jelen weboldal, valamint annak valamennyi aloldala, amelyek a www.szex-video.com URL alatt érhetőek el, továbbá, minden ezen oldalakon megjelenített közlemény, nyilatkozat, elemzés, továbbá az oldalt működtető szoftverek és egyéb alkalmazások az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen módon felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, tárolni, átruházni, más tartalmakkal vagy oldalakkal összekapcsolni, illetve bármilyen egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Üzemeltető a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Szolgáltató minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Azzal, hogy belép a www.szex-video.com oldalra, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. A felhasználó, illetve vásárló tudomásul veszi, hogy a www.szex-video.com –n történő böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. Az oldalon történő böngészés, vásárlás feltételezi a felhasználó, vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását.

Az Üzemeltető nem felel a vis major -ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan:

- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,

- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- vírusok által okozott,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, 
- vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

A www.szex-video.com oldalon lehetőség van más weboldalakra történő átkattintásra, az oldalon szereplő linkeken keresztül. A www.szex-video.com oldalon található videók a videomagosztó oldalakról vannak belinkelve, a szexpartner hirdetések a www.rosszlanyok.hu tulajdonában állnak.

Ezekre történő ugráskor a felhasználó átkerül más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a személyes adatok kezelésére az Üzemeltetőnek nincs befolyása. Az Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli a kapcsolódó weboldalakon közzétett információk és adatok tekintetében; tartalmukért semmilyen felelősséget nem vállal. Ezen oldalakon keresztül igénybevett szolgáltatásokért semmilyen felelősséggel nem tartozik.   

A www.szex-video.com oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az oldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a www.szex-video.com üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

A www.szex-video.com üzemeltetője jogosult a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Kapcsolatfelvétel: info@szex-video.com